عقربه كنفرانس مهندسي برق ايران به ربع قرن رسيد

19 10 2016 00:00
کد خبر : 652815
تعداد بازدید : 4473

بيست و پنجمين كنفرانس مهندسي برق ايران به ميزباني دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در ارديبهشت 1396 برگزار مي شود.
بيست و پنجمين كنفرانس مهندسي برق ايران به ميزباني دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در ارديبهشت 1396 برگزار مي شود.
كنفرانس مهندسي برق، قديمي­ ترين رويداد علمي كشور در زمينه برق و كامپيوتر است كه همه ساله با هدف گردهمايي متخصصان، ارائه دستاوردهاي علمي و پژوهشي، آشنايي با مسائل و دستاوردهاي روز و دريافت آموزش­ هاي كوتاه مدت برگزار مي­ شود. 
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا، دبير بيست و پنجمين كنفرانس مهندسي برق ايران درباره ويژگي هاي اين دوره از كنفرانس گفت: با توجه به گذشت ربع قرن از اجراي اين همايش تخصصي در ايران، برآن آمده ايم تا نقاط ضعف و قوت دوره هاي گذشته را بررسي و تحليل كرده و در قالب گزارشي به مخاطبان كنفرانس امسال ارائه كنيم.
دكتر 'محمد توكلي بينا' افزود: اين گزارش مي تواند علاوه بر بخشيدن عمق و غناي بيشتر، مقدمه يك تغيير رويكرد مثبت در اجراي كنفرانس باشد و جهت آن از سمت كميت و ارائه مقاله به سوي تخصصي تر شدن و پيوند هرچه بيشتر با صنعت قرار گيرد.
وي تمام دانشجويان و استادان رشته هاي مهندسي كامپيوتر و شبكه، گرايش هاي مختلف مهندسي برق مانند كنترل، مخابرات، الكترونيك، مهندسي پزشكي و فعالان صنعتي كشور را به عنوان مخاطبان اين همايش ذكر كرد كه مي توانند با حضور در كنفرانس، علاوه بر استفاده از سخنراني و ارائه مقالات، در كارگاه هاي آموزشي آن نيز شركت كنند.
استاد تمام دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي خواجه نصير خاطرنشان كرد: بيست و پنجمين كنفرانس مهندسي برق ايران در محورهاي اصلي الكترونيك، قدرت، مهندسي و علوم كامپيوتر، سيستم هاي كنترل، سيستم هاي مخابرات و مهندسي پزشكي تدارك يافته كه براي هريك از اين محورها، زيرشاخه هاي متعددي درنظر گرفته شده است.
وي مهلت ارسال مقاله به اين كنفرانس را تا 30 آبان ماه ذكر كرد و گفت: سايت دبيرخانه كنفرانس درحال پذيرش مقالات است و نتايج داوري مقالات نيز، اول اسفندماه اعلام مي شود و افرادي كه مقاله آنها انتخاب شده است، درصورت اعلام داوران مبني بر لزوم اصلاحات، تا 15 اسفندماه فرصت دارند تا اصلاحات موردنظر را انجام داده و مقالات خود را به دبيرخانه كنفرانس ارسال كنند.
توكلي برگزاري كارگاه هاي آموزشي تخصصي را از جمله برنامه هاي اين كنفرانس ذكر كرد و گفت: كارگاه هاي آموزشي دو روز قبل از برگزاري همايش و در تاريخ 10 و 11 ارديبهشت ماه برپا مي شود و حداقل در هر گرايش، يك كارگاه آموزشي خواهيم داشت.
به گفته وي، همزمان با روزهاي برگزاري بيست و پنجمين كنفرانس مهندسي برق ايران در تاريخ 12 تا 14 ارديبهشت ماه، نمايشگاه صنعتي از دستاوردها و محصولات نوين حوزه مهندسي برق و كامپيوتر در محل برگزاري كنفرانس برپا خواهد شد.
توكلي خاطرنشان كرد: در روزهاي برگزاري كنفرانس علاوه بر استادان مطرح داخلي، تعدادي از دانشمندان شاخص بين المللي در حوزه هاي برق و كامپيوتر به عنوان سخنران كليدي حضور خواهند داشت و برخي از استادان خارجي كه امكان حضور در ايران نداشته باشند نيز از طريق ويدئو كنفرانس به ارائه مباحث و سخنراني هاي خود خواهند پرداخت.
علاقمندان به كسب اطلاعات بيشتر درباره اين رويداد علمي مي توانند به نشاني اينترنتي http://icee2017.kntu.ac.ir/fa/ مراجعه كنند.