افتتاحیه همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها در بحران کووید-19

10 08 2020 00:00
کد خبر : 665220
تعداد بازدید : 5484

سه شنبه 21مردادماه، افتتاحیه همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها در بحران کووید-19
به گزارش خبرنگار روابط عمومی، همایش ملی « تبادل تجربیات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19» ، سه شنبه 21 مرداد ماه با سخنرانی مدیران حوزه آموزش عالی و صاحبنظران حوزه یادگیری الکترونیکی رسما افتتاح خواهد شد. این همایش ملی با مشارکت معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انجمن علمی یادگیری الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از 21 تا 23 مردادماه 1399 برگزار خواهد شد و طی آن اساتید، مدرسان و صاحبنظران حوزه آموزش به تبادل تجربیات خود در حوزه آموزش الکترونیکی می پردازند.


دکتر محمد هادی زاهدی قایم مقام اجرایی همایش در گفتگو با .... گفت: سه میزگرد تخصصی طی سه روز همایش برگزار خواهد شد که برای علاقمندان به حوزه آموزش الکترونیکی بسیار مفید خواهید بود، میزگرد نخست با محور زیرساخت های فنی آموزش الکترونیکی: چالشها وچشم اندازها ، میزگرد دوم با عنوان توسعه کیفی، یادگیری عمیق، و ارزشیابی اجرای دوره ها، و سومین میزگرد پیرامون تبادل نظر در زمینه مباحث فناورانه در اجرای آموزشهای الکترونیکی جهت برنامه ریزی های آتی خواهد بود.

رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی همچنین اعلام داشت: در طول این همایش بیش از 90 مقاله از طرف محققان و اساتید و کارشناسان حوزه آموزش و در پنج نشست تخصصی ارائه خواهد شد.

این همایش بصورت وبینار خواهد بود و تمامی علاقمندان می توانند بصورت زنده و از طریق آپارت و یا بطور مستقیم و با مراجعه به سایت:
http://elearningcovid19.kntu.ac.ir
در این رویداد علمی شرکت نمایند.

شایان ذکر است مقالات این همایش توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.