به گزارش روابط عمومي، همزمان با سومين كنفرانس بينالمللي آكوستيك و ارتعاشات، براي اولين بار در كشورنخستين دوره مسابقات طراحي و ساخت صداگير در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار ميشود.
فرهنگ هنرور دبير برگزاري سومين كنفرانس بين المللي آكوستيك و ارتعاشات گفت: اين مسابقه به صورت تيمي در گروههاي 2 و 3 نفره برگزارمي شود و شركت كنندگان بايد دانشجوي يكي از مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و يا دكتري باشند.
هنرور گفت: ازسراسر كشور تيم هايي جهت شركت در مسابقه ثبت نام كرده اند.
وي خاطر نشان كرد: به تيمهاي اول تا سوم به تشخيص كميته علمي مسابقه لوح تقدير و جوايز نفيسي اهدا ميشود.
شايان ذكر است، اين مسابقه علمي روز سه شنبه 3 ديماه از ساعت 14 در دانشكده مهندسي مكانيك برگزار خواهد شد.
گفتني است كنفرانس بين المللي آكوستيك و ارتعاشات 4 و 5 ديماه در دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار ميشود.