گزارش ساخت ساختمان دانشکده علوم در پردیس شهید رضائی نژاد
ساخت زیباترین ساختمان آموزشی دانشگاه به عنوان نمادی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و نمادی از ساختمان سبز در دانشگاه های کشور برای اولین بار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مهندس مهدی لبافی دبیر کمیته ساماندهی و تجمیع دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی مبسوط در مورد ساختمان در دست احداث دانشکده علوم در پردیس شهید رضایی نژاد گفت: این ساختمان یکی از زیباترین سازه‌های دانشگاهی در کشور خواهد بود چرا که در طراحی آن سعی شده ظرافت خاصی بکار گرفته شود تا جایی که بنای سازه بر مبنای نشان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی طراحی گردیده است.
لبافی ادامه داد: در کنار آنچه گفته شد بهره‌مندی از الگوی معماری ایرانی و اسلامی از اولویت‌های طراحی این پروژه بوده است.
در ادامه فایل مربوط به گزارش ساخت این سازه تقدیم میگردد.
گزارش ساخت ساختمان دانشکده علوم در پردیس شهید رضائی نژاد (تهرانپارس) (گزارش شماره 1)

1402/02/20