معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر محمود هادی زاده یزدی به سمت "معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی" دانشگاه منصوب شد..
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر حسن کریمی مزرعه شاعی رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات دکترعلیرضا صالحی  (معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی)، طی حکم مورخ 1401/6/5، دکترمحمود هادی زاده یزدی را به سمت «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی» دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است: «انتظار می رود بر اساس سیاست های کلان آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تحول آموزش گام های  مفید و پایداری بردارید و در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های اصولی و موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها، تقویت نظم و انضباط، قانون مندی و شفاف سازی هرچه بیشتر با اتکال به خداوند تبارک و تعالی توفیق کامل داشته باشید».
1401/06/05