انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و سازمان مدیریت صنعتی
راه اندازی دوره «imba» لوازم خانگی برای اولین بار در کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در راستای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و سازمان مدیریت صنعتی، طراحی و برگزاری دوره های مدیریت اجرایی و مدیریت کسب و کار با تمرکز بر نیازهای راهبردی و عملیاتی صنایع کشور در دستور کار قرار گرفته است. تنوع محصولات، رقابت روز افزون و پیشرفتهای چشمگیر در بخش فناوری و نوآوری در صنعت لوازم خانگی این صنعت را به یک صنعت کلیدی، مولد و اشتغال آفرین در کشور تبدیل نموده و این موضوع اهمیت بهره وری و توسعه سرمایه انسانی را بیش از هر زمان دیگری نمایان ساخته است. بر این اساس، اولین دوره مدیریت کسب و کار صنعتی، به صورت نیازمحور با حمایت تعدادی از فعالان صنعت طراحی شده و در آستانه برگزاری است. مسئولین محترم انجمن لوازم خانگی ایران، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار لوازم خانگی تحت نظر و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، و همچنین تعدادی از شرکتهای پیشرو همچون مجموعه صنایع گلدیران و شرکت دیجی کالا طی جلسات مختلف در شکل گیری ایده و طراحی و تولید محتوا مبتنی بر نیاز مدیران صنعت مشارکت نموده اند. اطلاعات مربوط به نحوه برگزاری دوره و جذب دانشپذیران در بروشور دوره قابل دسترسی است.

1401/05/04