دانش آموخته دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برنده جایزه پژوهشی وال تر هوبر شد
دانش‌آموخته دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی و استاد تمام دانشگاه Uc Irvine برنده جایزه پژوهشی والتر هوبر انجمن مهندسان عمران آمریکا در سال 2020 شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امیر آقاکوچک، دانش‌آموخته مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی و استاد تمام دانشگاه Uc Irvine برنده جایزه پژوهشی والتر هوبر انجمن مهندسان عمران آمریکا در سال 2020 شد.

امیر آقاکوچک فارغ‌التحصیل مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی و در حال حاضر استاد تمام دانشگاه کالیفرنیا در ارواین است.

جایزه والتر هوبر با قدمتی بیش از 70 سال، بالاترین نشان افتخار تحقیقاتی انجمن مهندسان عمران آمریکا در دوره میانی کار(mid-career) پژوهشگران مهندسی عمران است.

آقاکوچک، این جایزه را بابت خدمات شایان توجه به علم وقایع حدی ترکیبی و هم‌بسته آب و هوایی دریافت می‌کند.

1399/05/04