مشكلات اعطاي سهميه و افزايش دانشجو در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي گفت: با اعطاي سهميه به خانواده شهدا و ايثارگران در دوره كارشناسي ارشد ظرفيت دانشگاه بدون برنامه ريزي قبلي افزايش يافت كه باعث ايجاد مشكلاتي شد.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا ، عبدالحميد خوشنود عصر دوشنبه در نشست « دستاوردهاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي » در آستانه 40 سالگي انقلاب تصريح كرد : دانشگاه براي تعداد مشخصي ظرفيت برنامه ريزي كرده بود.
وي اظهار كرد: سازمان سنجش آموزش كشور در آخرين لحظات افزايش ظرفيت كارشناسي ارشد را به دانشگاه اعلام كرد و بر خلاف خواست دانشگاه 200 نفر اضافه بر ظرفيت پذيرش شدند زيرا در پذيرش همان تعداد قبلي و اجراي سهميه خانواده ايثارگران كيفيت دانشجويان كاهش پيدا مي كرد.
وي ادامه داد: از تعداد 200 نفر يكصد نفر آنها نيازمند خوابگاه بودند كه باعث شد تراكم خوابگاه هاي دانشگاه افزايش پيدا كند و باعث فشار به دانشجويان و دانشگاه شود.
خوشنود تصريح كرد: دانشگاه 2 هزار و 70 دانشجو خوابگاهي دارد همچنين دانشگاه 10 خوابگاه مجردي، سه خوابگاه متاهلي و دو خوابگاه به صورت خودگردان دارد.
معاون دانشجويي دانشگاه تصريح كرد: خوابگاه دوستي ملل براي دانشجويان خارجي دانشگاه احداث شده كه 80 نفر در آن اقامت دارند.
وي ادامه داد: 700 نفر در خوابگاه پسرانه دانش يك و دو اقامت دارند و احداث فضاي سبز و استخر در حال اجرايي شدن براي بهره برداري در سال آينده است.
خوشنود در اين نشست در محل سازمان مركزي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي عنوان كرد: دانشگاه در حوزه تغذيه طبق نظرسنجي از دانشجويان موفق بوده است اما با افزايش ظرفيت مشكل بودجه دارد.
وي تصريح كرد: دانشگاه براي كمك به دانشجويان بي بضاعت با همكاري صندوق رفاه، اعضاي هيات علمي و خيرين صندوق نورالهدي را تاسيس كرده كه به دانشجويان نيازمند وام شرافت (قرض الحسنه) پرداخت مي كند.

1397/11/24