كارگروه هاي نشاط در دانشگاه راه اندازي مي شوند
مسئول مركز مشاوره دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از راه اندازي كارگروه هاي نشاط در سطح خوابگاه و دانشكده هاي اين دانشگاه با هدف ايجاد شادي و نشاط بين دانشجويان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، ليلا شورين  گفت: كارگروه‌هاي تخصصي نشاط هدفش ايجاد شادي و نشاط ميان دانشجويان خوابگاهي و در مرحله بعد در سطح دانشجويان دانشكده ها  است.

وي با بيان اينكه، جلسات برنامه ريزي و برآورد بودجه اي كارگروه هاي مذكور برگزار شده، افزود: اولين برنامه اين كارگروه ها با گلگشت شهرك سينمايي ايران شروع شد و در روزهاي آتي گلگشت هاي ديگري نيز خواهيم داشت.

مسئول مركز مشاوره دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي افزود: همچنين كارگاه‌هايي در سطح خوابگاه ها با مضمون شادي و نشاط برگزار مي شود كه درنهايت موجب ارتقاء سلامت روان دانشجويان مي شود.

وي ادامه داد: گلگشت هايي كه براي دانشجويان به ويژه دانشجويان خوابگاهي برگزار مي شود، گلگشت هاي درون شهري، برون شهري و حتي گلگشت هاي علمي خواهد بود.
1397/09/21