بازديد هيات رئيسه دانشگاه از خوابگاه انديشه
به مناسبت ايام بزرگداشت روز دانشجو، برخي از اعضاي هيات رئيسه دانشگاه با حضور در خوابگاه دخترانه انديشه، در نشستي صميمي و از نزديك وضعيت صنفي، آموزشي و پژوهشي آنان را بررسي نمودند.

به گزارش روابط عموومي، در اين بازديد كه رياست دانشگاه ، معاون دانشجويي و فرهنگي و مسئول دفتر نهاد رهبري در دانشگاه و همچنين مديريت فرهنگي دانشگاه حضور داشتند، برخي از دانشجويان انتقادات و پيشنهاداتي ارائه نمودند كه دكتر خاكي صديق جهت پيگيري در اسرع وقت به معاونت هاي مربوطه ارجاع دادند. پس از گفت و گويي صميمي در نمازخانه خوابگاه انديشه، مسئولين نامبرده تعدادي از اتاق ها را بازديد كردند و از وضعيت اسكان دانشجويان بيشتر مطلع شدند و برخي ايرادات را جهت بررسي و رفع آن ارجاع نمودند. قابل ذكر است برخي اتاق ها به جهت رعايت نظم و نظافت مورد تمجيد هيات رئيسه دانشگاه واقع شد.

گفتني است اين بازديد روز 2 شنبه 12/9/97 به مدت 3 ساعت برگزار شد.

1397/09/14