کسب مدال برنز مسابقات المپیاد همگانی شطرنج دانشگاه های سراسر کشور
پارسا شهبازی دانشجوی کارشناسی ریاضیات و کاربردهای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به کسب مدال برنز مسابقات شطرنج دانشگاه های سراسر کشور شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مدیر تربیت بدنی دانشگاه دکتر شعله خداداد گفت: مسابقات شطرنج دانشجویان پسر بصورت تیمی و انفرادی در دو ماده سریع و برق آسا با شرکت 48 تیم و حضور 159 شطرنج باز به میزبانی دانشگاه شهرکرد 2 الی 5 شهریور برگزار گردید.
در بخش تیمی مسابقات با وجود حضور بازیکن های تیم ملی و پیروزی آقای نظرآبادیان مقابل یکی از آنان، تیم شطرنج دانشگاه با کسب امتیاز 18 مشترکا مقام چهارم را با تیم های شریف، امیرکبیر و اصفهان بدست آورد اما با امتیاز شکنی در رده هفتم قرار گرفت.
در ادامه خداداد گفت: در بخش انفرادی آقای پارسا شهبازی توانست در ماده سریع به مقام سوم دست یابد و مدال برنز کسب نماید.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم و دانشگاهیان گرامی تبریک عرض می نماید.

اعضای تیم:
سیاوش موسیوند (کارشناسی ارشد عمران)
معین نظر آبادیان (کارشناسی هوافضا)
بهنام صفایی ( کارشناسی مکانیک)
پارسا شهبازی (کارشناسی ریاضیات و کاربردها)
مربی تیم : مهندس محسن توکلیان

پارسا شهبازی (کارشناسی ریاضیات و کاربردها)
مقام سوم ماده سریع شطرنج المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه های سراسر کشور

1401/06/07