واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
اجرای طرح تکمیل واکسیناسیون کلیه دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

به گزارش روابط عمومی؛ اجرای طرح تکمیل واکسیناسیون کلیه دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی (مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی در دوره های روزانه، نوبت دوم و آموزش الکترونیکی) براساس برنامه زمان بندی شده در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (27و28مهرماه) درپردیس برق و کامپیوتر دانشگاه واقع در خیابان شریعتی، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان انجام خواهد شد.

🔸 روز سه شنبه 27 مهر؛ دانشجویان رشته های برق، کامپیوتر، فیزیک، شیمی، هوافضا، ریاضی و دانشجویان دوره های آموزش الکترونیکی از ساعت 8 الی 16

🔸 روز چهارشنبه 28 مهر؛ دانشجویان رشته های مکانیک، علم مواد، صنایع، عمران، نقشه برداری از ساعت 8 الی 16

نکات مورد توجه:

1_ همراه داشتن کارت ملی الزامی می باشد

2- برای تزریق دوز دوم، همراه داشتن کارت واکسیناسیون دوره اول الزامی می باشد.

3- در صورت داشتن هر گونه علائم مشکوک به کرونا از مراجعه جهت واکسیناسیون خودداری نموده و حداقل 6 هفته پس از بهبودی کامل، اقدام نمایید.

ملاحظه: ضمن آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز، با توجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی برازسرگیری آموزش حضوری در دانشگاه ها در کوتاه ترین زمان ممکن، به جهت اینکه مشکلی درفرایند تحصیلی دانشجویان عزیزبوجود نیاید، خواهشمندیم در خصوص واکسیناسیون اهتمام جدی داشته باشند.

1400/07/24