پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
آغاز بهار تعلیم و تربیت و سال تحصیلی جدید برجویندگان علم ومعرفت مبارک باد
بنام آنکه جان را فکرت آموخت       چراغ دل به نور جان برافروخت
شروع سال تحصیلی جدید را صمیمانه به اساتید محترم، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تبریک عرض می نمایم.
در سال تحصیلی گذشته علی رغم محدودیت های حاصل از پاندمی کرونا، همه فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه به همت و با سعی و تلاش یکایک اساتید محترم، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز استمرار یافت. بر خود لازم می دانم از همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری نمایم.
امید که انشاءا... با عبور موفق از شرایط ویژه، در فرداهایی بسیار نزدیک شاهد حضور پر شور دانشجویان عزیز در دانشگاه باشیم.
                                                                                                                                                                                                                                                                                       فرهاد یزدان دوست
1400/06/28