روز درهای باز دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
رویداد روزهای درهای باز دانشگاه به صورت مجازی در روزهای پنجشنبه و جمعه 14 و 15 مرداد برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی؛ این رویداد در راستای رسالت اجتماعی دانشگاه با هدف کمک به داوطلبان کنکور سراسری و آشنایی با رشته ها و امکانات دانشگاه و به همت دانشجویان فعال فرهنگی از جمله انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی، کانون های فرهنگی و شورای صنفی دانشجویان و همچنین مشارکت دانشکده ها برنامه ریزی شده است.
همچنین یک کانال ارتباطی جهت پاسخ به سوالات احتمالی داوطلبان در نظر گرفته شده است.
پاسخ سوالات در وبینار تخصصی طبق جدول برنامه در روزهای پنج شنبه و جمعه ارائه خواهد شد.
فیلم های ویدئویی در خصوص معرفی رشته ها و امکانات دانشکده ها که توسط اعضای هیات علمی آماده شده است در دسترس داوطلبان قرار می گیرد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مطرح کردن پرسش خود، می‌توانید سوال خود را با آیدی زیر با #هشتگ نام رشته مطرح نمایید.
OpendayQA@
توجه نمایید که پاسخ پرسش شما در کانال تلگرامی قرار خواهد گرفت.
برنامه زمانی وبینارهای مربوط به هر رشته در جدول زیر آمده است.
✅رشته‌های صنایع، مکانیک، مواد و متالوژی و هوافضا
پنجشنبه ساعت 11 الی 15
✅رشته‌های عمران و نقشه برداری
پنجشنبه ساعت 16 الی 18