حضورقائم مقام معاونت طراحی تجهیزات و فناوریهای نوین شرکت خودروسازی سایپا در دانشکده مهندسی برق
جلسه ای با حضور مسئولین دانشکده های مهندسی برق و کامپیوتر و اعضای شرکت خودروسازی سایپا برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی: جلسه ای با حضور ریاست و معاونین پژوهشی دانشکده های مهندسی برق و کامپیوتردانشگاه و شهرام آزادی، قائم مقام معاونت طراحی تجهیزات و فناوریهای نوین؛ گرجی، معاون فناوری های پیشرفته خودرویی مرکزتحقیقات؛ رضایی، مدیر پروژه در حوزه شبیه سازها و مسندی کارشناس فنی حوزه مکاترونیک و فناوریهای پیشرفته شرکت خودروسازی سایپا روز سه شنبه 11 خرداد در محل دانشکده برق برگزار گردید.

در ابتدای جلسه علیاری، معاون پژوهشی دانشکده برق اطلاعاتی از فعالیت های دانشکده و تعدادی از آزمایشگاه هایی که فعالیت مرتبط با صنعت خودروسازی داشتند را به همراه ایده های آن ها ارائه داد. آزمایشگاه های رباتیک، انرژی های تجدید پذیر، الکترونیک قدرت، الکترونیک ارگانیک، فناوری های نوین، بینایی ماشین و پردازش تصاویر پزشکی و پردازش صوت و گفتار از جمله این آزمایشگاه ها بودند.

در ادامه این جلسه، قائم مقام معاونت طراحی تجهیزات و فناوریهای نوین  شرکت خودرو سازی سایپا اظهارنمود: تمرکز شرکت بیشتر در زمینه خودروهای برقی در جهت توسعه محصول است به گونه ای که تا دو سال آینده محصول قابل فروش داشته باشند.

وی همچنین بیان داشت: موضوعات مورد علاقه  شرکت در زمینه های سنسورینگ، رادار و قطعات و سیستم های حوزه خودروی برقی است.

در پایان بازدیدی از دو آزمایشگاه دستگاه های قدرت،  انرژی های تجدید پذیر و خودروی برقی طراحی شده انجام گرفت.

1400/04/01
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات