پیام تبریک رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1400_1399
آغاز بهار تعلیم و تربیت را به استادان فرهیخته، دانشجویان عزیز و کارکنان خدوم جامعه دانشگاهی بخصوص خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی صمیمانه تبریک عرض می­ نمایم.

بسمه تعالی

امید به اینکه با استعانت از پرودگار متعال و تلاش توام با انگیزه شما عزیزان، در این سال تحصیلی جدید که با شرایط خاص آغاز می­ شود، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی همچون گذشته جایگاه شایسته تری را در عرصه دانش و پژوهش از آن خود نماید.

بدیهی است دستیابی به این مهم با همکاری و همدلی خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی میسرخواهد شد.

1399/06/25
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات