پیام رسان داخلی صفیر نصیر راه اندازی شد
پیام رسان داخلی صفیر نصیر با همکاری معاونت پژوهش و فناوری ، توسط معاونت اداری و مالی دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پیام رسان داخلی صفیر نصیر به جهت تسهیل در ارتباطات رسمی و درون سازمانی در محیط سرورهای دانشگاه با همکاری معاونت پژوهش و فناوری ، توسط معاونت اداری و مالی دانشگاه راه اندازی شد . درفاز اول، اعضای هیات علمی و کارکنان می توانند از طریق آدرس ذیل با نام کاربری و رمز ورود کدملی از این سامانه استفاده نمایند.

شایان ذکر است اطلاع رسانی های رسمی و عمومی سریع از طریق این سامانه انجام می گیرد و این سامانه بستری مناسب به جهت ارتباط سریع درون دانشگاه می باشد.

این سامانه تحت وب و با قابلیت وب اپلیکیشن سیستم عامل های اندروید و آی او اس (PWA) بوده و کافی است پس از اجرا در مرورگر وب تلفن همراه با مراجعه به منوی آن ، گزینه افزودن به صفحه اصلی "Add to home screen" را انتخاب نمایید.راهنمای سامانه پس از ورود در قسمت پروفایل قابل نمایش است.

درصورت بروز هرگونه مشکل احتمالی با شماره تلفن 84064245 آقای شیخی مدیر سامانه تماس برقرار فرمایید.

1399/06/25