تفاهم نامه پژوهشی و همکاری فی مابین دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی و مرکز تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا به امضا رسید
تفاهم نامه پژوهشی و همکاری فی مابین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و مرکز تحقیقات و جهاد خودکفایی با حضور محمد طالعی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه19شهریور ماه 1399 به امضا رسید.
تفاهم نامه پژوهشی و همکاری فی مابین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و مرکز تحقیقات و جهاد خودکفایی با حضور محمد طالعی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه 19شهریور ماه 1399 به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی جلسه‌ای با حضور محمد طالعی تفاهم نامه همکاری فی مابین مرکز تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا و دانشگاه به امضای طرفین رسید.
همچنین هیئتی از مدیران و مسئولین رده بالای مرکز تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا با پیگیری های صورت گرفته توسط محمدرضا خلیلی استاد گروه طراحی جامدات و محمد راوندی استاد یار گروه طراحی جامدات و با هماهنگی معاونت پژوهشی از آزمایشگاه های موادکامپوزیت و هوشمند ، مکانیک شکست ،تست غیر مخرب و شبیه سازی رانندگی بازدید بعمل آوردند.
گفتنی است، طی این بازدید مقرر گردید که کمیته‌های تخصصی کاری از هر دانشکده دانشگاه معرفی و در خصوص انجام پروژه‌های مورد علاقه برنامه‌ریزی شود.

1399/06/22