تیم منظومه طوسی دانشکده هوافضا در مسابقات طراحی منظومه ماهواره‌ای مقام سوم را کسب کرد
مسابقه طراحی منظومه ماهواره‌ای با برگزاری مراسم اختتامیه به صورت وبینار به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از سازمان فضایی ایران، مسابقه طراحی منظومه ماهواره‌ای که از مهر 98 توسط مرکز نوآوری فضایی کیهان و با همکاری سازمان فضایی ایران آغاز شده بود، در نهایت با برگزاری مراسم اختتامیه به صورت وبینار پایان یافت.
در رویداد اختتامیه شش تیم برتر از مجموع 15 تیم شرکت‌کننده در مسابقه، طرح‌های خود را طی دو روز برای مخاطبان ارائه دادند.
تیم‌های سما، آسو و SiR در روز چهارشنبه21 خرداد و تیم‌های منظومه طوسی، ونداد و هلیکس در روز پنجشنبه 22 خرداد طرح‌های خود را ارائه دادند.
در نهایت بر اساس نمره اسناد طراحی و ارائه طرح، تیم‌های برتر مسابقه مشخص شدند که رتبه‌بندی آن‌ها به صورت زیر است:
1. تیم آسو از دانشگاه صنعتی شریف
2. تیم ونداد از دانشگاه صنعتی مالک اشتر
3. تیم منظومه طوسی به سرپرستی دکتر مهران میرشمس از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
4. تیم سما از دانشگاه علم و صنعت
5. تیم SiR
6. تیم هلیکس از دانشگاه تبریز
در پایان به شش تیم برتر بسته حمایتی و لوح تقدیر از سوی سازمان فضایی ایران و مرکز نوآوری فضایی کیهان تعلق خواهد گرفت.
همچنین 3 تیم برتر مسابقه از جوایز نقدی نقیس بهره‌مند خواهند شد.
1399/03/25