دانشجوی خوابگاه دانش با سلامتی کامل از بیمارستان ترخیص شد
دانشجوی خوابگاه دانش از وضعیت بیماری تا ترخیص از بیمارستان را تشریح کرد
«حسین رضایی» دانشجوی مشکوک به بیماری کرونا درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه درباره وضعیت خود گفت: چهارشنبه هفته گذشته وضعیت جسمانی خوبی نداشتم و به یکی از بیمارستان ها مراجعه کردم که به بنده گفته شد سرما خورده ام، اما بیماریم تا روز جمعه ادامه داشت و وضعیتم بدتر شد، دوستانم مرا به بیمارستان شهدای تجریش منتقل کردند.

این دانشجوی شیمی کاربردی ادامه داد: در بیمارستان شهدای تجریش از بنده آزمایش های اولیه بیماری کرونا گرفتند و جواب های آزمایشات منفی بود اما قرار شد در این بیمارستان بمانم تا وضعیتم بهتر شود سپس روز یکشنبه 4اسفند به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شدم و دوباره آزمایش های دیگری گرفتند و جواب برخی آزمایش ها که روز دوشنبه اعلام شد مثبت بود.

رضایی بیان کرد: از روز یکشنبه تا صبح امروز در قرنطینه بودم و دوباره آزمایش نهایی دادم و تست بیماریم منفی اعلام شد همچنین حال عمومی بنده کاملا مساعد است و امروز 4شنبه 7 بهمن از بیمارستان مرخص شدم.
1398/12/07