انقلاب سوم با شهادت حاج قاسم سلیمانی شروع شد.

شهید حاج قاسم سلیمانی دیپلمات و تحلیل گر بسیار قوی بود

حمیدرضا مقدم فر، مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه روز سه شنبه در آیین چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در دانشکده عمران این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این چنین جلساتی نوعی شکرگزاری به درگاه الهی برای این موهبت بزرگ است. پیروزی انقلاب اسلامی در اصل یک معجزه بوده و حال که با وجود تمام مشکلات چهل و یک ساله شده است نمایانگر معجزه دیگری است.

وی افزود: القاعاتی که از طریق رسانه های خارجی به داخل نفوذ کرده نشانگر نوعی جفا بر این انقلاب است. کسانی که قبل از انقلاب را درک کرده و منصفانه داوری می‌کنند متوجه خواهند شد که چه اتفاقی در این چند سال در ایران رخ داده است.

مقدم فر با بیان اینکه ما با پیدایش انقلاب حیات انسانی پیدا کرده ایم، گفت: انسان بودن همان حیات انسانی است و امام خمینی این انقلاب و انسان بودن را به ما عطا کرد. ما قبل از انقلاب همچون کشورهای همسایه دارای پادشاهی مستبد بودیم. در زمان قبل از انقلاب در سفرهایی که به خارج از کشور داشتم شاهد این موضوع بودم که بسیاری از مردم دنیا حتی نام ایران ‌و ایرانی را نشنیده بودند.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ما با انقلاب عزت پیدا کرده ایم، افزود: خواجه نصیر از افتخارات ما بوده و امام خمینی در وصف مقام این شخصیت فرموده اند که خواجه نصیر مثلی ندارد.

وی تصریح کرد: ما باید این انقلاب را قدر بدانیم و همچون قوم موسی عمل نکنیم. قوم موسی برترین قوم ها بود اما به دلیل ناشناسی و فراموشی جزو بدترین قوم ها به حساب آمدند. خداوند به این قوم عزت و آبرو و معجزه عطا کرده بود اما آنها قدر ندانسته و نعماتی که خدا به آنها داده بود را فراموش کردند.

مقدم فر ایام الله دهه فجر را به رو کردن تفضل خدا نسبت به بندگان تعبیر کرد و گفت: انقلاب با خود نعمت به همراه داشته است. این انقلاب هویت دشمنان را خراب کرده و باعث شد تا آنها خود را در خطر ببینند که ترور شهید سردار سلیمانی از آن جمله است.

وی ادامه داد: در اوایل جنگ و در محاصره آبادان با دست خالی مقاومت کرده و می جنگیدیم. شهید حاج حسن تهرانی مقدم در آن زمان گفت که باید توپخانه ای را تشکیل دهیم. تهرانی مقدم می گفت امام به ما یاد داده است که ما می توانیم. این ما می توانیم به دلیل ایمان و مومن بودن افراد است. در آن صورت است که خداوند نیز به بندگان خود نصرت عطا می کند.

مقدم فر افزود: بعد از موشک باران صدام، شهید تهرانی مقدم تصمیم به ساخت موشک گرفت. امروز اگر موشک های شهید تهرانی مقدم نبود ایرانی نیز به طبع آن وجود نداشته ونابود شده بود. ملتی که آرمان ندارد هیچ چیز ندارد، ملتی که آرمان ‌مقصد دارد موفق است.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه با اشاره به دو انقلاب قبل که یکی در سال 57 و دیگری با تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 روی داد، تصریح کرد: انقلاب سوم با شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی شروع و نقطه آغازی برای این پروسه بود که گام به گام البته با طی زمان پیش رود، که البته نصرت الهی نیز در پی آن است.

وی با اشاره به حضور 50 میلیونی مردم ایران در تشییع سردار شهید، گفت: افکار عمومی به دنبال این سوال است که مگر حاج قاسم سلیمانی که بود که اینچنین تشییعی را با خود به همراه داشت. افکار عمومی تشییع پیکر امام خمینی را به دلیل. خیرین ایران می پذیرند اما مگر سردار سلیمانی که بود!؟ اگر این تشییع به دنبال احساسات و احساسی شدن مردم به دلیل نوع شهادت سردار بود، پس چرا آمریکا اذعان داشت که نفر دوم ایران را ترور کرده است؟

مقدم فر گفت: در این چند سال طبق نظر سنجی هایی که اروپایی ها داشتند حاج قاسم سلیمانی از نظر محبوبیت نفر دوم ایران بود. بعضی وقت ها به شوخی می گفتیم که اگر شما کاندید رییس جمهوری شوید بیشترین رای را می آورید، اما سردار در جواب به ما می گفتند که من تنها نامزد شهادت هستم.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه ادامه داد: ترور سردار سلیمانی برای امریکا و اسراییل آنقدر مهم بود که هزینه و تبعات تروریسم بودن را به جان خریده و اذعان به تروریسم بودن خود کردند. این رویه بیشتر مختص اسراییلی ها بود اما اعلامی در ترورهای خود نداشتند، اما اهمیت این مسئله به قدری بود که امریکا را وادار به اعلام تروریسم بودن خود کرد.

وی نیروی الهی را تنها دلیل این تشییع بزرگ عنوان کرد و گفت: سردار حاج قاسم سلیمانی شخصیت کم نظیر معنوی بود که حتی جمهوری خواه ها که ترامپ یکی از آنها است اذعان به حماقت ترامپ در طرح و دستور این ترور را داشتند. آنها از زمان های خیلی قبل تصمیم به این ترور داشتند اما دلیل اجرای این طرح در این زمان مشغولیت مردم به مشکلات اقتصادی و اعتراضات را عنوان کردند. آنها می گفتند مردم درگیر مشکلات بوده و اهمیتی به این ترور نخواهند داد و تنها به دنبال اعتراضات خود در پی گرانی بنزین و مشکلات اقتصادی هستند.

مقدم فر افزود: آنها به این دلیل که خدا را نمی شناختند که او تنها می تواند دلها را به هم متصل می کند دچار این خطای محاسباتی شدند. مردم نسبت به آرمان هایی که به آنها هویت می دهد واکنش نشان داده و با وجود تمام اعتراضات پای نظام می ایستند.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه اخلاق را از ویژگی های شهید سردار سلیمانی عنوان کرد و ادامه داد: کسانی که ایمان دارند اخلاق را نیز به همراه داشته و خدا نیز افراد صالح را دوست دارد، در نتیجه مردم نیز او را دوست خواهند داشت. شهید سردار سلیمانی جمع اضداد بود به این معنا که یک فرمانده نظامی به تمام معنا بوده و یکی از 4 سردار برتر سپاه نیز بود. سلیمانی فردی اهل مطالعه و با سواد بود. ارتباطی بسیار قوی با خدا داشت. وی فردی ساده، اهل ایثار و دیپلماتی تحلیل گر و بسیار قوی بود. اهل تفکر و قلم نیز بود.

وی در آخر خاطر نشان کرد: ما نباید شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را فراموش کنیم. ما باید قدردان نعمت های خدا بوده و آن را فراموش نکنیم، تا برکات الهی شامل حال ما شود.

1398/11/15