دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به همت اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان خود در زمره 13 دانشگاه بزرگ ایران قرار دارد.
دانش آموختگان دانشگاه، نام خواجه نصیرالدین طوسی را پر رنگ کرده اند

فرهاد یزدان دوست، رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی روز سه شنبه در آیین گرامی داشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در دانشکده عمران این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت:
دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی به همت شما اعضا هیات علمی و کارکنان و دانشجویان عزیز، جزو 13 دانشگاه بزرگ کش.ر قرار دارد.
یزدان دوست گفت: در ارزیابی های موجود برای انتخاب 5 دانشگاه کشور با تراز بین المللی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی در رتبه های خوبی قرار گرفته است.

رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر گفت: دانشجوهای فارغ التحصیل سال های گذشته ما (دهه 60- 70) در دنیا درخشیده و نام خواجه نصیر الدین طوسی را پررنگ تر کرده اند.
وی افزود: به هر طریق همگی با مشکلات و ناملایماتی روبرو هستیم، اما آنچه ما را با روحیه هر روز بر سر کار می آورد هدف مهمی است که همان ارتقاء دانشگاه است.
وی با تشکر از اعضا هیات علمی و کارکنان این دانشگاه تاکید کرد:
نگاهی که در دانشگاه داریم باید نگاهی نقادانه باشد ولی داشته های خود را فراموش نکرده و به آنچه در این سال ها ساخته شده نگاهی بیندازیم.
یزدان دوست ادامه داد: ما باید دست در دست یکدیگر نهاده و به تغییر مثبت گردن نهیم و با همت، نقصان ها را مرتفع کنیم.
رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر خاطر نشان کرد: دانشجویانی که از این دانشگاه به جامعه جهانی پیوسته اند، پرچم دانشگاه خواجه نصیر را بلند کرده اند و بسیاری از ایشان به دنبال پیشرفت و جلو بردن دانشگاه بوده اند.

این دانشگاه توفیقات خود را مرهون انقلاب شکوهمند اسلامی ایران می داند، چه جایگاه خود را با تلاش های بسیار پس از انقلاب بدست آورده است، هنوز راه تعالی را در پیش داشته و باید با روحیه ادامه داده و به درجات بالاتر برسیم.

1398/11/15