تغییر برنامه درسی دانشگاه‌ها رسیدن به منویات مقام معظم رهبری است
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: باید برای سرعت بخشیدن به پیشرفت علم و فناوری و رسیدن به منویات مقام معظم رهبری دروس مختلف تحصیلی را در دانشگاه‌ها مورد بازنگری قرار داده و برنامه‌های درسی را تغییر دهیم.

به گزارش روابط عمومیدانشگاه؛ محمد طالعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های امروز نیازمند یک تحول بنیادین هستند،گفت: در حال حاضر 80 درصد مراکز رشد ما که برای آمادگی دانشجویان در ارائه ایده راه‌اندازی شده‌اند نمی‌تواند آن تحولی که نیاز دانشجو است را ایجاد کنند، امروز باید به مقوله اشتغال با نگاه ویژه‌ای سرمایه‌گذاری شود.

* تحول بنیادی نیاز دانشگاه‌های امروز

وی افزود: دانشگاه‌ها امروز نیازمند یک تحول بنیادین هستند به طوری که در سند 2020 ، 17هدف مشخص شده است که در بحث چهارم آن تنها در بخش آموزش و پرورش بیش از دویست هدف فرعی وجود دارد که هیچکدام اجرا نمی‌شود در حالی که زیرساخت‌های لازم برای آنها وجود دارد.

* محیط دانشگاهی متناسب با فعالیت کارآفرینی نداریم

طالعی تصریح کرد:در حال حاضر نیروی انسانی مناسب و همچنین محیط دانشگاهی متناسب با فعالیت کارآفرینی نداریم که برای حل این مشکل باید در حوزه آموزشی دوره‌های کارآفرینی ایجاد کنیم.

1398/11/14