رئیس دانشگاه: درحال حاضر حدود 20 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه در حال کار در حوزه زیست فناوری هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، فرهاد یزدان دوست در همایش زیست فناوری که در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جانگداز سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان ایشان، با اشاره به شعار و برنامه دانشگاه برای خدمات بیشتر به جامعه، عنوان نمود که حوزه هایی مانند زیست فناوری در سر لوحه خدمات دانشگاه قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه حدود 20 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه در حال حاضر در زمینه های مرتبط با حوزه زیست فناوری مشغول به تحقیق هستند، گفت: امیدواریم در آینده فضای بهم پیوسته و تعاملی تعریف شده تری را در دانشگاه و با مجموعه های همکار، برای انسجام بیش از پیش در این مقوله پر اهمیت شاهد باشیم.
یزدان دوست همچنین بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت های کاری پیشرو نظیر شرکت های دانش بنیان و پارک های فناوری و مراکز رشد برای توسعه فعالیت ها در این شاخه علمی تاکید نمود.
1398/10/18