قابليت ايجاد پارك علم و فناوري در دانشگاه خواجه نصير/آغاز فعاليت‌هاي پژوهشي در مناطق آزاد

10 12 2019 00:00
کد خبر : 663132
تعداد بازدید : 5045

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي از قابليت اين دانشگاه براي ايجاد پارك علم و فناوري خواجه نصير الدين خبر داد.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي از قابليت اين دانشگاه براي ايجاد پارك علم و فناوري خواجه نصير الدين خبر داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در آستانه فرا رسيدن هفته پژوهش، آيين تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتي خواجه نصير ظهر امروز (دوشنبه، 18 آذر) با حضور رئيس دانشگاه و معاون پژوهش و فناوري در دانشكده عمران اين دانشگاه برگزار شد.

رئيس دانشگاه خواجه نصير در اين مراسم با اشاره به اين كه دانشگاه بدون پژوهش بي معني است، گفت: در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا بخش تعيين كننده كار دانشجويان ورود به عرصه پژوهش است. در اين دانشگاه از سال‌هاي دور حتي اگر الزامي هم به انجام كارهاي پژوهشي نبوده اما با اصرار و دور انديشي حتي در پايان مقطع كارشناسي دانشجويان كار پژوهشي وجود داشته و اين باعث به وجود آمدن دستاوردهايي در صنعت و بازار كار براي ما بوده است.  

دكتر فرهاد يزدان دوست افزود: دانشگاه صنعتي خواجه نصير صنعت محور و آشنا با موازين كار شناخته شده و اين به اين معني است كه دانشجويان اين دانشگاه دست به آچار هستند و شرايط اشتغال در بيرون دانشگاه براي دانشجويان ما فراهم است.

وي همچنين اظهار كرد: در بسياري از موارد اصرار همكاران من در دانشگاه باعث ورود به مسئله پژوهش دانشجويان بوده است و اخيرا در سطح ملي در رتبه اول كشور قرار گرفتيم و با حدود 86 درصد توفيق دانشجويان ما جذب بازار كار مي‌شوند اما ادامه فعاليت نيازمند محيطي كاملا پويا و جلو رونده است كه خوشبختانه وجود دارد و ما هم بايد سرعت عمل و وسعت ديد ورويكرد همه جانبه داشته باشيم. از اين رو طي 4 الي 5 سال اخير توجه ويژه‌اي به مسائل بين رشته‌اي  شده است.ورود ما به مسائل اجتماعي، اقتصادي و محيط زيستي تعيين كننده خواهد بود و اين موارد به جز انجام پژوهش‌ موثر نخواهد بود.

يزدان دوست با اشاره به اين كه طبق آمار وزارت علوم دانشگاه صنعتي خواجه نصير جزو دانشگاه‌هاي برتر كشور است، مطرح كرد: ما در ارائه دستاوردها در قالب مقالات و نشريات در سطح كشور از رتبه خوبي برخوردار هستيم و طبق آمار وزارت علوم در بالاي جدول قرار داريم و جزو دانشگاه‌هاي برتر كشور هستيم.

رئيس دانشگاه خواجه نصير در خصوص پي ريزي پارك علوم و فناوري اين دانشگاه نيز اظهار كرد: مركز رشد دانشگاه با وجود اساتيد محترمي در حال هدايت است و اين قابليت وجود دارد كه پارك علم و فناوري دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي پي ريزي شود و جا دارد در اين پارك همه فرآيندهاي مد نظر ما جلو برود .

وي افزود: دانشگاه ما اخيرا در رسيدن به برخي اهداف، حركتي مشترك با دانشگاه‌هاي صنعتي ديگر مثل دانشگاه صنعتي شريف، دانشگاه صنعتي اصفهان، امير كبير و دانشگاه علم و صنعت ايران داشته است تا مجموعه‌اي به نام دانشگاه‌هاي برتر صنعتي بتواند فعاليت پژوهشي را به نحو مطلوب جلو ببرد زيرا فعاليت مشترك بهتر از حركت منفعلانه است. در همين راستا فعاليت‌هايي را با برخي مناطق آزاد هم شروع كرديم تا فعاليت‌هاي پژوهشي را رنگ و بوي بهتري ببخشيم.

وي در پايان افزود: خوشبختانه ما پروژه مشترك بين المللي داريم و اميدوارم روز به روز بيشتر به سمت جلو حركت كنيم.

به گزارش روابط عمومي، در بخش ديگري از اين مراسم معاون پژوهش و فناوري دانشگاه به ارائه گزارشي از عملكرد پژوهشي اين دانشگاه پرداخت و در نهايت از پژوهشگران برتر اين دانشگاه تقدير شد.