همايش «درهاي باز» در دانشگاه صنعتي خواجه‌نصيرالدين طوسي برگزار مي‌شود.

26 07 2015 00:00
کد خبر : 647541
تعداد بازدید : 3870

مديرامور فرهنگي دانشگاه از برگزاري همايش «درهاي باز» در دانشگاه در روز سه‌شنبه ششم مردادماه خبر داد و گفت:‌ فارغ‌التحصيلان دبيرستان با حضور در اين همايش با گرايش‌هاي مختلف رشته‌هاي دانشگاهي آشنا مي‌شوند.
مديرامور فرهنگي دانشگاه از برگزاري همايش «درهاي باز» در دانشگاه در روز سه‌شنبه ششم مردادماه خبر داد و گفت:‌ فارغ‌التحصيلان دبيرستان با حضور در اين همايش با گرايش‌هاي مختلف رشته‌هاي دانشگاهي آشنا مي‌شوند.       
به گزارش روابط عمومي، رضواني شريف مديرامور فرهنگي دانشگاه در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس با بيان اينكه برگزاري همايش درهاي باز در دانشگاه‌هاي دنيا معمول و متعارف است، گفت: فارغ‌التحصيلان دبيرستان‌ها در يك روز خاص با عنوان روز درهاي باز در دانشگاه‌ها حضور مي‌يابند تا با گرايش‌هاي مختلف رشته‌هاي دانشگاهي آشنا شده و از بخش‌هاي دانشگاه نظير آزمايشگاه، كارگاه، كلاس‌ها و سالن‌هاي سخنراني ديدن كنند.
وي افزود:‌ دانشگاه صنعتي خواجه‌نصير نيز همايش درهاي باز را روز 3شنبه از ساعت 9 و 30 دقيقه صبح تا 16 در محل دانشكده مهندسي مكانيك اين دانشگاه در ميدان ونك ابتداي ملاصدرا، ابتداي خيابان پرديسان برگزار مي‌كند و در اين همايش اساتيد دانشگاه رشته‌هاي دانشگاهي‌‌ها را به كنكوري‌ها معرفي مي‌كنند تا افراد با ديد بازتر براي انتخاب رشته تصميم آگاهانه‌تري بگيرند.
رضواني گفت: همچنين داوطلبان پس از آشنايي با رشته‌هاي مختلف دانشگاهي مي‌توانند در انتخاب رشته علاقه خود را مدنظر گرفته و رشته مورد علاقه خود را انتخاب كنند تا استعدادهاي پنهان آنها بهتر و بيشتر شكوفا شود و با انگيزه اميدواري و نشاط بيشتري به تلاش علمي بپردازند و در تعالي خود و كشور نيز مؤثرتر باشند.
مديرامور فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه‌نصير با بيان اينكه اين همايش به صورت رايگان برگزار مي‌شود، گفت: داوطلبان در صورت نياز مي‌توانند با شماره‌ تلفن‌هاي 84064371 يا 09121303260 تماس بگيرند.