نخستین کنفرانس ملی حقوق ساخت در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر برگزار می شود - روابط عمومی
نخستین کنفرانس ملی حقوق ساخت در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر برگزار می شود
برای نخستین بار کنفرانس ملی حقوق ساخت در روزهای 16 و 17 بهمن ماه در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حمیدرضا عباسیان دبیر کنفراس ملی حقوق ساخت گفت: اولین کنفرانس حقوق ساخت در روزهای 16 و 17 بهمن ماه سال 1398 در دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیر برگزار می شود.
وی افزود: تعداد 70 مقاله تخصصی به این کنفراس ارسال شده است که مقالات برتر ارایه می شود.
دبیر نخستین کنفرانس ملی حقوق ساخت، با بیان اینکه تمرکز اصلی ما بر مباحث صنعتی است گفت: ارایه مقالات اهمیت دارد اما مهمترین هدف ما از برگزاری این کنفرانس معرفی حقوق ساخت است.
عباسیان تصریح کرد: بسیاری از پروژه های عمرانی را می توان بدون مراجعه قضایی حل و فصل کرد که این موضوع مغفول واقع شده است. ما در این کنفرانس مباحث ساخت و ساز و حقوق را با هم تجمیع کرده و ارایه می دهیم.
عضو هیات علمی دانشکده عمران افزود: برای اولین بار می خواهیم در کشور به این موضوع بپردازیم و از ظرفیت علم آموزان در حوزه حقوق و ساخت و ساز استفاده کنیم در حقیقت تمرکز اصلی کنفرانس بر حل مسائل و مشکلات صنعت ساخت و ساز در حوزه ادعا ها و مشکلات حقوقی قراردادها می باشد.
عباسیان با بیان اینکه بسیاری از دعاوی قراردادی در پروژه های عمرانی بدون مراجعه به دادگاه و توجه به رویکرد داوری می توان حل و فصل کرد.
گفتنی است: دپارتمان حقوق دانشگاه شهید بهشتی و همچنین دانشگاه امیر کبیر و دانشگاه علم و صنعت از حامیان معنوی کنفرانس هستند.