دكتر خاكي صديق: در حال حاضر جزء پنج دانشگاه برتر صنعتي كشور هستيم و در فضاهاي بين‌المللي هم اخيرا وارد شده‌ايم و جزو يك درصد توليد كنندگان علم هستيم.

19 09 2015 00:00
کد خبر : 650151
تعداد بازدید : 3686

رئيس دانشگاه تاكيد كرد: اين دانشگاه صندلي خالي ندارد، زيرا در عين حال كه دست دانشگاه در پذيرش دانشجو باز است، اما اين كار را با فيلتر انجام مي‌دهد تا كيفيت علمي دانشگاه حفظ شود.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير تاكيد كرد: اين دانشگاه صندلي خالي ندارد، زيرا در عين حال كه دست دانشگاه در پذيرش دانشجو باز است، اما اين كار را با فيلتر انجام مي‌دهد تا كيفيت علمي دانشگاه حفظ شود.

به گزارش روابط عمومي به نفل از ايسنا، دكتر خاكي صديق در مراسم استقبال از دانشجويان جديد الورود اين دانشگاه با بيان اين مطلب گفت: دانشگاه خواجه نصير از سال 1307 تاسيس شده و در سال 1367 به دليل اينكه خواجه نصيرالدين طوسي يكي از مفاخربزرگ علمي بوده است دانشگاه تغيير نام داد و از آن پس به دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي  معروف گشت.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير در ادامه با بيان اينكه اين دانشگاه جامع نيست و فقط رشته‌هاي مهندسي و علوم پايه و آموزش هاي عمومي را داراست، تاكيد كرد: در حال حاضر بيش از 7000 دانشجو داريم كه 1000 نفر آنان به شكل مجازي آموزش مي‌بينند و 6000 هزار نفر ديگر هم در كلاس‌هاي حضوري شركت مي‌كنند.

همچنين نيمي از دانشجويان در مقطع كارشناسي و نيمي ديگر در مقطع ارشد و دكتري مشغول به تحصيل هستند

دكتر خاكي صديق اعلام كرد: يكي از سياست‌هاي دانشگاه در سال‌هاي اخير تقويت تحصيلات تكميلي بوده است وي همچنين گفت: در حال حاضر بيش از 300 عضو هيات علمي در دانشگاه فعاليت دارند كه حدود 44 نفر آنها استاد تمام، 90 نفر دانشيار، 160 نفر استاديار و 11 مربي هستند و اين مساله نشانگر خوب بودن هرم علمي دانشگاه است.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير سياست اصلي دانشگاه را ارتقاء جايگاه در رتبه بندي داخلي و خارجي اعلام كرد و گفت: در حال حاضر جزء پنج دانشگاه برتر صنعتي كشور هستيم و در فضاهاي بين‌المللي هم اخيرا وارد شده‌ايم و جزو يك درصد توليد كنندگان علم هستيم.

خاكي صديق ادامه داد: البته اين جايگاه راضي كننده نيست و در حال ارتقاء توليدات كيفي و سطح بين المللي دانشگاه هستيم. پس از بحث‌هاي علمي مقالات، ثبت اختراع، حل مسائل صنعتي و تعريف كتاب از توليدات علمي دانشگاه مي‌باشد.جايگاه فعلي دانشگاه خوب است اما بايد ارتقاء يابد

در ادامه دكتر رضواني معاون فرهنگي و عضو هيات علمي دانشگاه خواجه نصير در سخناني خطاب به دانشجويان جديد الورود گفت: بدون اغراق شما جز 10 درصد افراد برتر جامعه هستيد كه در يكي از بهترين دانشگاه‌هاي ايران پذيرفته‌ شده‌ايد، اما تلاش شما آينده را برايتان رقم خواهد زد.

وي با اشاره به اينكه براساس تحقيقات دانشگاه هاروارد بيشتر مديران جامعه افرادي هستند كه هوش اجتماعي بالاتري دارند گفت: از نظر مهندسان زندگي بسته انرژي است و چقدر خوب است كه از آن استفاده كنيم. تلاش ما براي خود و ديگران لذتي پايدار است و هدف از آفرينش هم همين است.

در اين مراسم حجت الاسلام دكتر مصطفوي از نهاد مقام معظم رهبري با يادآوري احاديث مربوط به اهميت كسب دانش، از فعاليت‌هاي مذهبي و فرهنگي نهاد رهبري در دانشگاه هم سخن گفت و به دانشجويان يادآور شد كه وظيفه اصلي آنها درس خواندن و حفظ اخلاقيات است.

به گزارش ايسنا، جشن استقبال دانشگاه صنعتي خواجه نصير صبح  و عصرجمعه 27 شهريور با حضور دكتر علي خاكي صديق رييس دانشگاه، دكتر احسانيان معاون پژوهشي، دكتر احمديان معاونت آموزشي، دكتر وفايي معاونت فرهنگي و روساي دانشكده‌ها، دانشجويان جديد الورود رشته‌هاي برق، كامپيوتر، هوافضا ومكانيك و خانواده‌هاي آنها برگزار شد و در پايان اين جشن20 نفر از دانشجويان به قيد قرعه براي سفربه مشهد مقدس انتخاب شدند.