تجميع دانشگاه خواجهنصير از مهمترين برنامههايي هست كه بايد پيگيري شود
تجميع دانشگاه خواجهنصير از مهمترين برنامههايي هست كه بايد پيگيري شود
رئيس سابق دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي بر ضرورت تجميع ساختمانهاي اين دانشگاه تأكيد كرد و گفت: اين موضوع در قالبهاي مختلف از جمله سوهانك و امروزه نيز انتقال به پيروزي پيگيري شد، اما متأسفانه هنوز به نتيجه نرسيده است. اميدواريم اين موضوع توسط رئيس جديد دانشگاه پيگيري شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي، دكتر علي خاكي صديق در مراسم توديع و معارفه رئيس سابق و جديد دانشگاه خواجهنصير كه امروز در دانشكده عمران اين دانشگاه برگزار شد، گزارشي از عملكرد پنج ساله فعاليتهاي دانشگاه خواجه نصير ارائه داد و گفت: گذر به سمت كيفينگري يكي از سياستهاي كلان دانشگاه خواجهنصير طي چهار سال گذشته بوده، به طوري كه در اين مسير بازنگري در برخي مصوبات هيأت مميزه، بازنگري در برخي ضوابط جذب، تمديد قراردادها و اعطاي پايه، تشكيل كارگروههاي كاري در زمينههاي روابط بينالملل، رتبهبندي و ارتقاي كيفي فعاليتهاي دانشگاه، راهاندازي رسمي واحد علمسنجي در دفتر نظارت و ارزيابي و در نهايت طرح برنامه راهبردي از جمله برنامههايي بود كه انجام داديم.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: در حوزه آموزش تلاش كرديم با انعقاد قرارداد با انجمن آموزش مهندسي تمام دانشكدههاي مهندسي دانشگاه را مورد ارزيابي قرار دهيم، ضمن اينكه اين ارزيابي در عرصه گروههاي آموزشي استادان و همچنين بازسازي آزمايشگاههاي كارشناسي با هزينه 6 ميليارد تومان و همچنين برگزاري كارگاههاي ارتقاي مهارتهاي حرفهاي اعضاي هيأت علمي نيز صورت گرفته است.
رئيس سابق دانشگاه خواجهنصير تأكيد كرد: طراحي حمايت از زمينههاي ويژه پژوهشي در دانشگاه، ارتقاي كمي و كيفي خدمات فناوري اطلاعات، اصلاح سياست چاپ مقالات، تشويق دانشجويان تحصيلات تكميلي براي انتشار پژوهشهاي خود در مجلات علمي، توجه جدي به كيفيت مقالات و برخي اقدامات ديگر از جمله برنامههايي بود كه در عرصه پژوهشي انجام شد.
معاون آموزشي وزارت علوم ادامه داد: در حوزه روابط بينالملل نيز توانستيم معاونت بينالملل را در دانشگاه خواجه نصير تأسيس كنيم و بر اين اساس صنعت بينالملليسازي دانشگاه از سال 94 كليد خورد، ضمن اينكه راهاندازي دورههاي مشترك بينالمللي، برنامهريزي براي پذيرش دانشجويان خارجي و استادان وابسته علمي از ديگر برنامههايي بود كه در اين راستا انجام شد.
دكتر خاكي صديق از عقد اولين قرارداد مطالبات پايگاه پايش و پيشبيني خشكسالي با اعتبار 48 ميليارد ريال در دانشگاه خواجه نصير خبر داد و گفت: در اين زمينه پنج كارگروه تخصصي اعم از گروه مبتكران زيست فناوري پيشرفته، مطالعات پيشرو انرژي، مطالعات و تحقيقات شتابگرها، مطالعات و تحقيقات شورورزي و فرهنگ شكل گرفت.
وي تأكيد كرد: يكي از سياستهاي راهبردي دانشگاه خواجه نصير توسعه آموزشي، پژوهشي، فناوري در زمينههاي بين رشتهاي اعم از توانمندي داخلي دانشگاه، نيازمندي كشور و نوآوري ملي بود كه خوشبختانه با موفقيت انجام شد.
دكتر خاكي صديق از انعقاد قرارداد 44 ميليارد توماني دانشگاه خواجه نصير با صنعت در سال 96 خبر داد و گفت: در بين دانشگاههاي كشور دانشگاه خواجه نصير بعد از دانشگاه تهران، صنعتي اصفهان و علم و صنعت جايگاه چهارم را در اين زمينه دارد.
وي در پايان ادامه پيگيريها براي اجرايي شدن پروژه تجميع دانشگاه خواجه نصير را از مهمترين و ضروريترين برنامههاي دانشگاه عنوان كرد و گفت: اين موضوع در قالبهاي مختلف از جمله سوهانك و پيروزي پيگيري شد، اما هنوز اين پروژه به جايي نرسيده است. اميدواريم رئيس جديد دانشگاه با جديت بحث تجميع دانشگاه را پيگيري كند؛ چرا كه وجود ساختار فيزيكي مناسب و متمركز براي انجام فعاليتهاي آكادميك و علمي بسيار مهم و تأثيرگذار است.