آغاز به كار شوراي صنفي دانشگاه صنعتي خواجهنصيرالدين طوسي - روابط عمومی
آغاز به كار شوراي صنفي دانشگاه صنعتي خواجهنصيرالدين طوسي
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، دكتر عبدالمجيد خشنود در گفتوگو با ايسنا با اشاره به اينكه شوراي صنفي اين دانشگاه طي يك سال گذشته تشكيل نشده است، توضيح داد: افراد شركتكننده در انتخابات سال گذشته و اعضاي كانديدا به حد نصاب نرسيدند. امسال طي يك فوق برنامه، انتخابات را مجدداً در دو مرحله برگزار كردهايم و اعضاي جديد شورا در نهايت روز شنبه 17 آذر به طور رسمي معرفي خواهند شد.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر رغبتي براي فعاليتهاي صنفي در بين دانشجويان وجود ندارد، از اين وضعيت انتقاد كرد و افزود: دانشجويان با توجه به فضاي كلي اجتماعي كشور، فعاليتهاي تحصيلي و مسائل شخصي خود را در اولويت قرار دادهاند.
معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي خواجهنصرالدين طوسي اين موضوع را همچنين ناشي از برخي سرخوردگيها در اين زمينه دانست و يادآور شد: برخي برخوردها و شرايطي كه براي تشكلها پيش ميآيد نيز بر فعاليتهاي آنها تأثيرگذار است.
خوشنود با بيان اينكه در سالهاي مختلف، فراز و نشيبهاي گوناگوني در برخورد مسئولان خرد و كلان با تشكلهاي دانشجويي وجود داشته است، اظهار كرد: در برخي موارد انتقاداتي چه در عرصه سياستهاي كلان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و چه در حوزه سياستهاي خرد دانشگاهها، به مسئولان وارد است.
وي بسته بودن فضاي تشكلها در دانشگاه را خطرناك دانست و با اشاره به اينكه مسئولان آينده كشور نيز از دل تشكلها و كانونها بيرون ميآيند، تأكيد كرد: صرف حضور علمي دانشجويان، بعد اجرايي آينده كشور را به خطر مياندازد.
افزايش رضايتمندي دانشجويان از غذا در پي واگذاري رستورانها به بخش خصوصي
معاون دانشجويي دانشگاه صنعتي خواجهنصرالدين طوسي با اشاره به آمار 13 درصدي رضايتمندي دانشجويان از وضعيت تغذيه دانشگاه، يادآور شد: طي نظرسنجيهايي كه در سال گذشته انجام داديم، معلوم شد بخشهايي كه به بخش خصوصي واگذار شدهاند، از آمار رضايتمندي خوبي برخوردار هستند كه اين موضوع باعث شد دانشگاه در صدد واگذاري باقي رستورانها به بخش خصوصي برآيد.
خوشنود با اعلام اينكه اين موضوع در پرداختي دانشجويان در بخش تغذيه بيتأثير است، گفت: پرداختهاي دانشجويي در اين بخش داراي مصوبه مخصوص بهخود در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است و تنها مبلغ تمام شده تغذيه دانشجويان براي دانشگاه، بيشتر از قبل خواهد بود.
وي اظهار كرد: روابط عمومي دانشگاه برنامه دارد كه نظرسنجي جامعي را در اين خصوص برگزار كند؛ با اين حال آنچه روشن است، افزايش آمار رزرو غذا نسبت به سال گذشته و افزايش رضايتمندي دانشجويان در اينباره است كه ميتواند ناشي از بهبود كيفيت غذا و شرايط اقتصادي كنوني باشد.
انتخاب اتاقهاي نمونه خوابگاهي در آستانه روز دانشجو