تفاهم نامه همكاري في مابين دانشگاه و صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور امضاء خواهد شد.

20 04 2015 00:00
کد خبر : 646893
تعداد بازدید : 4264

دكترضرغام روزچهارشنبه با اساتيددانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ديدارمي كند

دكتر علي خاكي صديق در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي، با اعلام اين خبر افزود اميدوارم امسال بتوانيم طرح ها و پروژ ه هاي متعددي را كه نياز به حمايت دارند، عملياتي كنيم.

رئيس دانشگاه گفت: جناب آقاي دكتر ضرغام(رييس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور) آمادگي خود را براي حمايت از طرح هاي اساتيد و پژوهشگران محترم دانشگاه اعلام نموده اند و روز چهارشنبه 2 ارديبهشت ماه تفاهم نامه همكاري مابين دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي و صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور به امضاء خواهد رسيد.

خاكي صديق خاطر نشان كرد: در اين جلسه آقاي دكتر ضرغام در خصوص نحوه حمايت از پروژه ها و قوانين مربوطه در ارتباط با چگونگي بهره مندي آنان از امكانات حمايتي صندوق، در جمع اعضاي هيات علمي دانشگاه به ايراد سخن خواهد پرداخت و به سئوالات اساتيد محترم پاسخ خواهند گفت.

گفتني است اين مراسم روز 4 شنبه 2 ارديبهشت از ساعت 9:30 در سالن اجتماعات دانشكده مهندسي برق برگزار خواهد شد.