انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با دانشگاه مالزی

26 01 2020 00:00
کد خبر : 663780
تعداد بازدید : 5534

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با دانشگاه مالزی

معاون بین‌الملل دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: همکاری های علمی و پژوهشی با دانشگاه های مالزی گسترش خواهد یافت

به گزارش روابط عمومی، حمیدرضا تقی‌راد معاون بین‌الملل دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی اظهار کرد: 2تیم کارشناسی از 2 دانشگاه برتر کشور مالزی، دانشگاه ملی مالزی (UKM) و دانشگاه UITM طی نشست مشترک که با حضور رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد نسبت به شیوه های همکاری مشترک رایزنی کردند.

تقی راد گفت: تصمیم گرفته شد در خصوص فعالیت های مشترک بین دانشگاهی در زمینه‌هایی مانند مهندسی مواد، مهندسی مکانیک و همچنین زمینه‌های مرتبط با بایو همکاری شود که این فعالیت‌ها در قالب انجام پروژه‌های دکترا و تبادل دانشجو و استاد، طی 6 ماه آینده آغاز خواهند شد.

تقی‌راد افزود: این تفاهمنامه روز شنبه 5 بهمن به امضای طرفین رسید و قرار بر این شد که پروژه‌های مورد تقاضا از هر دو دانشگاه توسط اساتید راهنمای 2 دانشگاه به صورت مشترک انجام شودکه البته این پروسه مقداری زمان‌بر است.

تقی راد مطرح کرد: دانشگاه‌های مالزی از جمله دانشگاه هایی هستند که طی 10 سال اخیر با حمایت فراوانی که از جانب حوزه‌های پژوهشی دولت خود داشتند توانسته‌اند امکانات و تجهیزات بسیار خوبی در این زمینه فراهم کنند همچنین علاوه بر بحث علمی به دلیل مباحث فرهنگی و دین مشترک ارتباط خوبی بین ایران و مالزی وجود دارد لذا می‌توانیم ارتباط بهتری باهم داشته باشیم و از تجربیات یکدیگر در جهت ارتقای کیفی پژوهشی و آموزشی دانشگاه­هایمان استفاده کنیم.