مدير موزه مهندسي برق نصير با اشاره به عضويت اين موزه در كميته بينالمللي موزههاي دانشگاهي و همچنين اخذ مجوز ميراث فرهنگي، اخذ مجوز را به سبب انگيزههاي مالي ندانست و توضيح داد: با وجود آن كه در محيط دانشگاهي هستيم، امكان ورود افراد غير دانشجو نيز در صورت درخواست ورود به موزه فراهم است.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، دكتر هادي علياكبريان با اشاره به اينكه ساختمان كنوني دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، همان ساختمان وزارت پست و تلگراف سابق است، توضيح داد: اين ساختمان به تدريج و به همت مسؤول آموزش وقت از يك مدرسه ساده پست و تلگراف، به دانشكده مخابرات تغيير كاربري داد و بعد از آن بود كه وزارتخانه به ساختمان ديگري منتقل شد.
وي افزود: در زمان انتقال ساختمان وزارتخانه در سال 53، متوجه انباري پر از وسيلههاي قديمي و عجيب شديم و در آن زمان به وزير درخواست داديم اين وسيلهها كاربري آموزشي پيدا كند و در دانشكده (انبار موزه) باقي بماند. البته با توجه به آنكه دانشكده زيرمجموعه وزرات پست و تلگراف بود، چنين امكاني براي ما فراهم شد.