زيرساخت هاي انجام پروژه هاي پژوهشي در كشور بايد فراهم شود
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: زيرساخت هاي مناسبي براي انجام پروژه هاي پژوهشي در كشور وجود ندارد تا ماموريت توليد علم به ثروت در دانشگاه ها امكانپذير شود.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: زيرساخت هاي مناسبي براي انجام پروژه هاي پژوهشي در كشور وجود ندارد تا ماموريت توليد علم به ثروت در دانشگاه ها امكانپذير شود.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا، علي خاكي صديق در حاشيه مراسم تجليل از پژوهشگران برگزيده دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي افزود: مشكلات بودجه در دانشگاه هاي كشور سبب شده كه زيرساخت هاي مناسب براي انجام پروژه هاي پژوهشي در كشور موجود نباشد تا قادر به حل مسائل كشور باشند.
وي ادامه داد: اكنون آزمايشگاه هاي پژوهشي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به روز نيستند و قادر به تجهيز آن نيستيم و از طرفي استدلال اين است كه دانشگاه ها بايد براي خود درآمدزايي داشته باشند و تا زماني كه موانع پژوهشي در كشور از ميان برداشته نشود، ماموريت توليد علم به ثروت امكانپذير نيست.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي اظهار كرد: پژوهش مهمترين اساسي است كه مي تواند در پيشبرد اقتصاد مقاومتي نقش ايفا مي كند و اگر بدنبال توسعه پايدار در كشور هستيم، بايد نقش اساسي پژوهش هاي بنيادي را فراموش نكنيم و فقط از اين مسير مي توان به سمت پژوهش هاي هاي كاربردي و صنعتي حركت كنيم تا به فناوري دست يابيم.
وي با انتقاد از محوريت آموزش در دانشگاه هاي كشور گفت: پژوهش در دانشگاه ها زير سايه آموزش قرار گرفته و با وجود تلاش هايي كه در سالهاي اخير انجام شده، اما در حوزه پژوهش با دانشگاه هاي طراز اول فاصله داريم و بايد تلاش هاي خود را نسبت به گذشته افزايش دهيم.
خاكي صديق دغدغه هاي معيشتي پژوهشگران را به عنوان يكي از موانع موجود در پژوهش برشمرد و افزود: پژوهشگر بايد با خاطري آسوده به مطالعات و پژوهش ها بپردازد، اين درحاليست كه دغدغه هاي مالي سبب شده پژوهشگران به صورت تمام وقت در دانشگاه فعال نباشند و همين مشكلات و دغدغه ها در اساتيد و هيات علمي هم ديده مي شود.
وي افزود: برنامه ريزي و سرمايه گذاري هاي جدي در بخش پژوهش الزامي است و بايد تلاش كرد در رتبه بندي هاي جهاني و مقالات اصيل و با كيفيت نقش ايران به عنوان يك كشور توليد كننده علم تثبيت شود.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به نقش دانشگاه كارآفرين و دانشگاه نسل سوم به عنوان يكي از مباحث جدي براي تبديل علم به صنعت اشاره كرد و گفت: پايه هاي دانش بر روي پژوهش اصيل و واقعي استوار است و بايد از اين مرحله به سلامت عبور كرد و نمي توان ميانبر زد و اگر دانشگاه از نظر آموزش به روز نباشد و پژوهش ها در مسير درست قرار نگيرند، رسيدن به دانشگاه كارآفرين امكانپذير نيست.
وي به تاكيد بر ضرورت تاسيس دانشگاه بين المللي در كشور افزود : ارتباط هاي بين المللي ساختارمند يكي از مشكلات دانشگاه ها در پژوهش است و اگر بخواهيم يك دانشگاه تاثيرگذار در حل مسائل كشور داشته باشيم كه قادر به آينده پژوهي باشد به غير از دانشگاه بين المللي امكانپذير نيست.
مراسم تجليل از پژوهشگران برگزيده دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به مناسبت هفته پژوهش(21 تا 27 اذر ماه) با حضور اساتيد برجسته اين دانشگاه برگزار شد.
در اين مراسم از فرامرز حسين بابايي، مهرزاد شمس، رضا افضل زده، كوروش نوروزي و عباس منتظري به عنوان اساتيد پژوهشگر برتر قدرداني شد و همچنين علي سوهاني، محمد جواد عليزاده و پدرام آگنده دانشجويان پژوهشگر برتر دكتري شناخته شدند.

تاریخ:
1396/09/25
تعداد بازدید:
679
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.