دستگاهي كه مولكول‌ها را در حد نانو تجزيه مي‌كند
شركت دانش‌بنيان «فناوري ايرانيان پژوهش نصير» در دهمين نمايشگاه نانو كه از 14 تا 17 مهر ماه در نمايشگاه بين‌المللي برگزار شد، دستگاه التراسونيك هموژنايزر را معرفي كرد.
 
شركت دانش‌بنيان «فناوري ايرانيان پژوهش نصير» در دهمين نمايشگاه نانو كه از 14 تا 17 مهر ماه در نمايشگاه بين‌المللي برگزار شد، دستگاه التراسونيك هموژنايزر را معرفي كرد.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از آنا، شركت فناوري ايرانيان پژوهش نصير (فاپن) در زمينه‌هاي متنوع علمي و پژوهشي، توليد و ساخت تجهيزات آزمايشگاهي و توليد سنتز انواع نانو مواد فعاليت مي‌كند. اين شركت با هدف توليد دانش فني و محصولات تكنولوژيك با همكاري اساتيد و دانشجويان مبتكر شروع به كار كرد و در حال حاضر به عنوان شركتي زيرمجموعه مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصرالدين طوسي فعاليت مي‌كند.

مهم‌ترين فعاليت‌هاي اين شركت در زمينه طراحي و ساخت انواع تجهيزات آزمايشگاهي مرتبط با مراكز دانشگاهي و پژوهشي است. يكي از محصولات برتر اين شركت دستگاه الكتروسونيك هموژنايزر يا سونيكاتور است كه در 10 مدل مختلف توليد مي‌شود.

گروه طراح اين دستگاه، با بهره‌گيري از مهندسي معكوس و افزودن ايده‌هاي خود موفق به طراحي و ساخت اين دستگاه‌ شده است. آخرين مدل التراسونيك هموژنايزر 1200 وات است كه قابليت تنظيم مقدار توان از 10 تا 100 را دارد.

دستگاه التراسونيك هموژنايزر با ايجاد خلاء باعث مي‌شود مولكول‌ها به قدري خرد و كوچك شوند كه به راحتي بين يكديگر قرار بگيرند.

اين دستگاه داراي ترمومتر يا دماسنج است و براي مصارف نيمه صنعتي طراحي شده است. قابليت تنظيم زمان كار دستگاه و قابليت تنظيم براساس كاركرد پالسي و پيوسته، اين دستگاه را متمايز از رقيبان خارجي و داخلي كرده است. همچنين اين دستگاه قابل عرضه با پروب‌هاي تيتانيومي با قطر نوك مختلف است.

دستگاه التراسونيك هموژنايزر در تخريب سلولي، سنتز انواع نانو ساختارها از جمله گرافن، پوشش دهي سطوح با ذرات نانومتري، پراكنده‌سازي (هموژن) ذرات نانو، سونو شيمي، استخراج DNA وتوليد آنتي ژن كاربرد دارد.


تاریخ:
1396/07/19
تعداد بازدید:
557
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.