نيازمند روش‌هاي نو در آموزش مهندسي هستيم/ مذاكره براي تجميع دانشگاه خواجه نصير با وزارت دفاع
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: ما از قالب سنتي در آموزش فاصله گرفته‌ايم و البته نيازمند روش هاي نو در آموزش مهندسي هستيم.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: ما از قالب سنتي در آموزش فاصله گرفته‌ايم و البته نيازمند روش هاي نو در آموزش مهندسي هستيم. 

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از فارس؛ خاكي صديق رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در نشستي خبري به مناسبت نودمين سال تاسيس اين دانشگاه گفت: دغدغه اصلي ما براي سال هاي آينده كيفيت انتشارات براساس شاخص هاي معتبر علم سنجي است به طوري كه مهم ترين دستاورد ما تاليفات دانشگاهي به زبان فارسي است از طرفي بايد بگويم در دهه 60تعدادكتاب هاي ما بسيار كم بود در حد 3كتاب وجود داشت .

وي افزود: از سال هاي 92و93تا كنون 9طرح پژوهشي شناسنامه دار و تعريف شده مشترك با مشاركت بين المللي داريم كه تمام طرح ها در حوزه فني و مهندسي است، البته در ديگر زمينه ها نيز مانند نقشه برداري؛ مهندسي پزشكي؛مخابرات؛ شيمي و نيروگاه با مشاركت و طرف بين الملل در حال فعاليت هستيم.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ادامه داد: مجموع مبلغ طرح هاي جاري ما با صنعت در حدود 54ميليارد تومان است از طرف ديگر اكنون در حوزه فناوري در سه محور با11 شركت دانش بنيان و 20هسته فناوري دانشجويي و همچنين 33مركز رشد در سال جاري فعال هستيم.

وي اضافه كرد: طرحي با عنوان مدرسه كسب و كار و كارآفريني داريم كه در قالب آموزش آزاد در حال فعاليت است در مقابل نيز طرح هاي ارتباط با صنعت كه براي حل يك مسله صنفي است اكنون به 312طرح افزايش يافته كه اين تعداد در سال 1392نزديك به 116طرح بودكه البته هرسال رشد كرد.

خاكي صديق ادامه داد: تعداد كتاب هاي منتشر شده تا سال 1362 فقط 2عدد بود كه اين تعداد تا پايان همين دهه به 28عنوان كتاب رسيد اما اكنون در چند سال اخير آمار انتشار كتاب ما به 350عدد افزايش يافته است كه نشان از رشد در اين حوزه است البته بايد اشاره كنم كه اين آمار مربوط به صفر تا صد انتشار كتاب توسط اساتيد ما است.

وي تصريح كرد: در حوزه پژوهش و فناوري ما در قالب مفهوم فناوري و كار آفريني طي 2دهه گذشته در سه محور فعاليت متمركزي داريم كه ارتقاء كمي و كيفي انتشارات پژوهشي؛پروژه پژوهشي با محوريت حل مسايل صنعتي كشور و فناورانه و كارآفريني است كه اين موضوعات در مقايسه با بعد از پيروزي انقلاب تعداد قراردادها و پروژه هاي صنعتي 10عدد بوده كه امروز رشد يافته است.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با اشاره به اهميت نوآوري در آموزش افزود: ما از قالب سنتي در آموزش فاصله گرفتيم و البته نيازمند روش هاي نو در آموزش مهندسي هستيم از طرفي در آموزش  مهارت افزايي و توان اشتغال افزايي دانش آموختگان و دانشجويان را به سمت صنعت دنبال مي كنيم كه در اين رابطه دفتر آموزش مهندسي را راه اندازي كرديم، به طور كلي اكنون ما با شركت‌هاي مپنا و سازمان بنادر جمهوري اسلامي همكاري داريم اين كار مي تواند يك الگو براي دانشگاه هاي صنعتي مهندسي براي افزايش مهارت افزايي دانشجويان باشد.

وي خاطرنشان كرد: برخي از دستاوردها و فعاليت‌هاي ما همچون عرصه فضاهاي ديجيتالي، كارآفريني و فناوري مختص به چند دهه اخير است. 

وي ادامه داد: اگر قبل از انقلاب در حوزه‌هاي فناوري و پژوهشي فعاليتي صورت نمي‌گرفت به خاطر آن بود كه فرصتي براي اين كارها وجود نداشت اما بعد از انقلاب با خارج شدن خارجي‌ها خودباوري بين دانشجويان زياد شده و اكنون شاهد شكوفا شدن آنها هستيم.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تصريح كرد: در 4 دهه گذشته توجه به دانشگاه‌ها و اعتماد به آنها موجب شكوفاتر شدن، شده است. در واقع توانمندي‌هايي كه استادان، پژوهشگران و دانشجويان براي خدمت به مردم دارند را بايد مورد تأمل قرار دهيم. امروز در كشور شاهديم كه شركت‌هاي چند مليتي در اداره آموزش ما نقشي ندارند كه نتيجه فعاليت چند دهه بعد از انقلاب همين است. ما دانشگاهيان صنعت ايران را به دست مشاوران ايراني به گردش درآورده‌ايم. شايد در جاهايي قدرتمند يا ضعيف عمل كنيم اما مهم اين است كه به دست مشاوران و كارشناسان خودمان انجام مي‌دهيم.

خاكي‌صديق اضافه كرد: ما در كشور و در دانشگاه‌ها با كاستي‌ها و آسيب‌هايي مواجه هستيم كه اكنون در حال دست و پنجه نرم كردن با آنها هستيم. دستاوردهاي بيان شده در رسانه‌ها و تبليغات شهري مربوط به نتيجه كار آموزش عالي است كه به طور مستقيم و غيرمستقيم  به دانشگاهيان مربوط است. اكنون ما در حوزه‌هاي هوافضا، مخابرات، سلامت و درمان و نيرو فعاليت بسيار چشمگيري داريم كه دانش‌آموختگان ما در آن نقش بسيار مؤثري دارند.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ادامه داد: اين دانشگاه حدود 7 هزار و 300 دانشجو دارد كه 3 هزار و 180 نفر آنها در مقطع كارشناسي و 3 هزار و 400 نفر ديگر در مقطع ارشد و همچنين 720 نفر دانشجو در مقطع دكترا تحصيل مي‌كنند. اين در حالي است كه دانشجويان الكترونيكي ما 347 نفر هستند و 75 دانشجوي خارجي از كشورهاي مختلف دنيا در دانشگاه ما تحصيل مي‌كنند كه در تقسيم‌بندي دانشجويان خارجي بايد بگويم 34 دانشجوي كارشناسي، 22 دانشجوي ارشد و 19 دانشجوي دكترا در حال تحصيل هستند. اين در حالي است كه ما در دانشگاه خواجه نصير 316 نفر عضو هيأت علمي داريم، 69 نفر از آنها رتبه استاد تمامي دارند و 97 دانشيار و 40 استاديار و در نهايت 10 مربي مشغول به كار هستند. در حال حاضر با 17 استاد بين‌المللي همكاري داريم.

خاكي صديق در پايان گفت: براي تجميع دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي با وزارت دفاع مذاكره كرديم اين در حالي است كه براي اين كار نيازمند 800ميليارد تومان بودجه هستيم. 
تاریخ:
1397/11/24
تعداد بازدید:
363
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.