مشاركت محققان 12 كشور در كنفرانس الكترونيكي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
دبير سيزدهمين كنفرانس بين المللي يادگيري و ياددهي الكترونيكي گفت: بيش از 50 استاد و محقق برجسته از دانشگاه‌هاي سطح يك داخلي و 12 كشور از جمله برزيل، كانادا، مالزي، پرتغال، ژاپن و نيوزيلند در اين كنفرانس به ميزباني دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي مشاركت دارند.
دبير سيزدهمين كنفرانس بين المللي يادگيري و ياددهي الكترونيكي گفت: بيش از 50 استاد و محقق برجسته از دانشگاه‌هاي سطح يك داخلي و 12 كشور از جمله برزيل، كانادا، مالزي، پرتغال، ژاپن و نيوزيلند در اين كنفرانس به ميزباني دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي مشاركت دارند.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا، دكتر محمد هادي زاهدي  اظهار كرد: از ديگر كشورهايي كه در برگزاري اين كنفرانس همكاري داشته اند و مقاله ارائه كرده اند، آلمان، لهستان، اسپانيا، چك، چين، روسيه، الجزاير، ليبي، عربستان، استراليا، انگلستان و آمريكا است.
وي ادامه داد: بيش از 150 مقاله با چهار محور علم و هنر يادگيري/ ياددهي (پداگوژي) در يادگيري الكترونيكي، يادگيري الكترونيكي در توسعه اقتصادي- اجتماعي و فرهنگي، فناوري‌هاي نوين در يادگيري الكترونيكي و يادگيري الكترونيكي در همكاري‌هاي علمي بين‌المللي به كنفرانس ارائه شده است.
زاهدي افزود: اين مقالات از بين بيش از 13 كشور در سامانه دبيرخانه كنفرانس ثبت و دريافت شده است.
دبير كنفرانس بين المللي يادگيري الكترونيكي عنوان كرد: در راستاي عملي شدن شعار كنفرانس با عنوان «يادگيري آسان براي همگان» نهادهاي آموزشي از جمله وزارت آموزش ‌و پرورش، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي، سازمان فني و حرفه ‌اي و جمعي از فعالان در عرصه آموزش زبان‌هاي خارجي نشست هاي تخصصي برگزار مي كنند.
وي در ادامه تصريح كرد: پنل ها با هدف توجه به مسائل جامعه و ارائه راه حل نسبت به موضوعات، در طول كنفرانس برگزار مي شود.
مدير مركز آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: در پنل ها فعالان تخصصي به ارائه گزارش مي پردازند و با پيشتازان حوزه تخصصي خود به طرح سؤال، درخواست مشاوره و راهكار مناسب براي رفع موانع و مشكلات مي پردازند.
وي افزود: تمامي افراد متخصص در كنفرانس گرد هم مي آيند و بهترين و عملياتي‌ترين تصميم را براي صنعت خود انتخاب كرده و اجرايي مي كنند.
مدير مركز آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه عنوان كرد: در كنفرانس، بر جنبه‌هاي بنيادي، راهبردي و توسعه‌ اي تاكيد شده است. در اين راستا علاوه بر دريافت مقالات و برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي، دو حوزه نوآورانه با عناوين «گزارش تجربه» و «طرح مسئله» در نظر گرفته ‌شده كه علاقه‌ مندان و فعالان اين حوزه را در يادگيري و ياد دهي كمك مي‌كند.
به گفته زاهدي دانشگاه صنعتي خواجه‌ نصيرالدين طوسي در جريان برگزاري اين كنفرانس، طرح‌هاي ويژه ‌اي براي تداوم سازي تحقيق و تبادل دستاوردهاي علمي و تحقيقاتي در حوزه يادگيري و ياد دهي الكترونيك از جمله مسابقه انتخاب نام مناسب براي اين كارگروه ملي در كشور ارائه مي كند.
دبير كنفرانس بين المللي يادگيري الكترونيكي گفت: براي توانمندسازي و توسعه راهبردي يادگيري و ياد دهي الكترونيكي در كشور اساتيدي از دانشگاه‌هاي خارج از كشور همچون تيموتي از دانشگاه ملي آموزش مجازي اسپانيا (UNED)، سامرويل از دانشگاه لندن و كوهلر از موسسه آموزش فني و حرفه‌اي TU (دانشگاه صنعتي درسدن) حضور دارند.
وي همچنين گفت: از دانش‌آموختگان مركز آموزش‌هاي الكترونيكي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي نيز در افتتاحيه تقدير مي شود و دانشجويان دانشگاه در مراسم اختتاميه به معرفي خدمات مركز آموزش‌هاي الكترونيكي و تبيين راهكارها و برنامه‌هاي آموزشي نوين مي پردازند.
زاهدي يادآور شد: كنفرانس در روزهاي اول و دوم اسفندماه امسال در دانشكده مكانيك و صنايع دانشگاه صنعتي خواجه ‌نصيرالدين طوسي برگزار مي‌شود.

 
تاریخ:
1397/11/15
تعداد بازدید:
323
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.