صنعتي ها 30 واحد تخصصي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي را تدريس مي كنند
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: 10درس سه واحدي تخصصي در اين دانشگاه با همكاري كارشناسان صنعت در سال تحصيلي جديد تدريس مي شود.
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: 10درس سه واحدي تخصصي در اين دانشگاه با همكاري كارشناسان صنعت در سال تحصيلي جديد تدريس مي شود
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا،علي اشرفي زاده معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
از همكاري دانشگاه و مپنا (مديريت پروژه‌هاي نيروگاهي ايران) در زمينه آموزش مهندسي خبر داد و افزود: اين دروس در نيم سال اول و دوم امسال بر اساس رايزني با صنعت انتخاب شده و به طور مشترك ارايه مي شوند.

وي خاطرنشان كرد: در اين چارچوب، طراحي برنامه ارايه دروس با همكاري كارشناسان، با استادان دانشگاه بوده و كارشناسان صنعت در گردآوري و ارايه اطلاعات فني مناسب مشاركت خواهند داشت.
اشرفي زاده بازديد برنامه ريزي شده دانشجويان از مراكز صنعتي را بخشي از همكاري بين دانشگاه و شركت مپنا ذكر كرد.

**بسته هاي مهارت افزايي و كارآفريني در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي 
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين  طوسي همچنين از ارايه بسته هاي مهارت افزايي و كارآفريني در اين دانشگاه خبر داد و گفت: امسال بيشترين تمركز روي موضوع مهارت افزايي دانشجويان و كمك به آنها براي ارتقاي مهارت هاي اشتغال پذيري بويژه در دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد است.
وي افزود: در مقطع دكتري هم با توجه به ماموريت بين المللي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي، تمركز روي كارهاي تحقيقاتي و ارتقاي كيفيت پروژه هاي اين مقطع خواهد بود.
به گفته اشرفي زاده، در اين ارتباط از ظرفيت هاي دروس دانشگاه ها استفاده و درس هاي جديدي كه بيشتر جنبه مهارت افزايي را تقويت كنند ارايه مي شود.
در اين ارتباط از نيم سال دوم سال تحصيلي گذشته درس كارآفريني به صورت درس اختياري در برخي دانشكده هاي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي ارايه شده است.
وي ديگر برنامه دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در ارتقاي مهارت افزايي را برگزاري دوره هاي كوتاه مدت و آموزش هاي تخصصي در اين زمينه با كمك صنعت، شركت هاي مختلف و دانشگاه هاي ديگر به صورت مشترك عنوان كرد.

**رصد دانش آموختگان دانشگاه
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همچنين از برنامه رصد دانش آموختگان اين دانشگاه خبر داد كه از سال جاري اجرا مي شود.
به گفته اشرفي زاده، اين اقدام با هدف شناسايي نقاط ضعف در برنامه هاي آموزشي و شناسايي بهتر بازار كار و فضاي فعاليت دانش آموختگان و براي استفاده در برنامه ريزي هاي آتي انجام خواهد شد.

**گام هاي رو به جلو خواجه
وي خاطرنشان كرد: در ارتباط با دانشگاه نسل سوم، سمت و سوي كلي دانشگاه، ورود به حوزه استارت آپ ها، تجارت و كسب و كارهاي نوپا است و دانشگاه به طور مستقيم بخشي از منابع و امكانات خود را براي اين كار صرف مي كند.
اشرفي زاده با اشاره به راه اندازي مراكز كارآفريني، رشد و نوآوري در دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي، هدف از اين اقدام ها را توسعه شركت هاي دانش بنيان و استارت آپي مرتبط با دانشگاه عنوان كرد.
وي گفت: ساختماني به اين منظور در اختيار شركت هاي دانش بنيان قرار گرفته بود كه قرار است ساختمان جديدي نيز براي توسعه فعاليت هاي اين شركت ها اختصاص يابد.

**دانشگاه ها اشكالات موجود جذب نخبگان را برطرف كنند
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همچنين درباره اشكالات وارده به دانشگاه ها در به كار نگرفتن استادان باسواد علمي بالا و نخبه گفت: اين مساله عموميت ندارد و اگر دانشگاهي در زمينه به كارگيري نخبگان مشكلاتي دارد بايد آن را برطرف كند. اما آنچه در جهان به تازگي به آن توجه شده اين است كه استادان دانشگاه ها بيش از نقش آموزشي خود به پژوهش در زمينه اي كه در آن تخصصص دارند بها مي دهند.
وي افزود: اين كه يك متخصص و محقق توانمند، آموزشگر خوبي هم باشد بديهي نيست و در جهان امروز روي اين مساله تاكيد شده كه استادان دانشگاه ها بايد بيشتر به علوم ياددهي و يادگيري توجه و اشراف داشته باشند و اين مساله فقط مربوط به كشور و دانشگاه هاي ما نيست.
اشرفي زاده گفت: در اين مورد خاص، دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به تازگي مركز اعتلاي فرآيندهاي ياددهي و يادگيري را با هدف جلب توجه و ارايه آموزش هاي لازم به استادان بنا نهاده است.

**ورودي هاي جديد دانشگاه
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي همچنين تعداد ورودي هاي جديد دانشگاه را در مقطع كارشناسي 700 نفر، در مقطع ارشد به تفكيك روزانه و شبانه 800 و 550 نفر و دكتري 150 نفر اعلام كرد. حدود 860 نفر ديگر نيز در دوره هاي مجازي و الكترونيكي به دانشگاه معرفي شده اند.
در اوايل شهريور ماه سال جاري، جشن دانش آموختگي دانشگاه با حضور حدود 700 نفر از دانش آموختگان دانشگاه در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري و خانواده هاي آنان برگزار شد.
 هسته اوليه دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي دانشكده مخابرات است كه در سال 1307در محل فعلي دانشكده مهندسي برق دانشگاه تاسيس و در سال 1318 اساسنامه آن به تصويب مجلس شوراي ملي وقت رسيده است.
دانشگاه با ساختار فعلي، در سال 1359 و به ‌دنبال تصويب ستاد انقلاب فرهنگي در ادغام 9 مركز آموزش عالي با عنوان مجتمع فني و مهندسي، بنياد نهاده شد و سپس در سال 1362 نام آن به «دانشگاه فني و مهندسي» تغيير يافت.
تغيير نهايي نام دانشگاه به عنوان فعلي، به سال 1367 برمي‌گردد كه در آن سال، دانشگاه به نام دانشمند ايراني، حكيم خواجه نصيرالدين طوسي، مزين شد.
هم‌اكنون اين دانشگاه با 11 دانشكده شامل مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي عمران، مهندسي هوافضا، مهندسي صنايع، مهندسي نقشه‌برداري، مهندسي كامپيوتر، مهندسي و علم مواد، رياضي، فيزيك، شيمي، به فعاليت‌هاي آموزشي خود ادامه مي دهد.
دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در زمان ‌حاضر، پنج قطب علمي، 75 آزمايشگاه پژوهشي، 6 گروه و مركز پژوهشي و 5 پژوهشكده دارد كه در زمينه‌هاي تخصصي دانشگاه فعاليت مي‌كنند. 
 
تاریخ:
1397/06/27
تعداد بازدید:
1017
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.